Nieuws

Nieuw in IJsselmuiden: Van Olst Schilderwerken

IJSSELMUIDEN – Johan van Olst (46) uit IJsselmuiden is op 1 januari jl. gestart met zijn eigen schildersbedrijf, Van Olst Schilderwerken. Van Olst kan terugkijken op 25 jaar ervaring in de schildersbranche.

Dat Johan van Olst voor zichzelf begon had een reden. Zijn contract bij zijn laatste werkgever werd niet verlengd en dus was dit het moment om zijn eigen schildersbedrijf te starten. “Min of meer gedwongen door de crisis dus, zou je kunnen zeggen. Maar ik zie het ook als een nieuwe kans. De afgelopen wintermaanden heb ik me goed kunnen voorbereiden en door de nodige mond-tot-mondreclame hebben de eerste klanten hebben zich al gemeld” aldus Van Olst enthousiast.

“In het verleden heb ik wel eens vaker rondgelopen met het idee om voor mijzelf te beginnen maar zolang er nog zekerheid is op een vaste baan neem je die stap toch niet zo snel”.

Johan heeft dus al een ruime ervaring in de schildersbranche en heeft alle facetten van het vak meegemaakt, van grote projecten tot het werk bij particulieren. De laatste twee jaar was Johan werkzaam als uitvoerder. Ik doe mijn werk elke dag met veel plezier en denk graag mee met de klant over bijvoorbeeld kleuren of materiaalkeuze. Bij de mensen thuis kan ik, met behulp van vele kleurstalen, een goed advies geven. Naast een goed advies ga ik voor een eerlijke concurrerende prijs en een uitstekende kwaliteit”.

Naast het schilderwerk kunt u bij Van Olst ook terecht voor spuitwerk, behangwerk, glaszetten en designvloeren. “In de schildersbranche wordt er tegenwoordig steeds vaker gespoten. Dit werkt vaak sneller en het resultaat is prachtig” aldus Johan van Olst die zelf beschikt over een moderne verfspuitmachine.

Wilt u meer informatie of een scherpe offerte? Neem dan contact op met Van Olst Schilderwerken, Groenendael 210 in IJsselmuiden, tel. 038-333 14 61 of 06-316 392 50, vanolstschilderwerken@ziggo.nl, www.vanolstschilderwerken.nl