Nieuws

Nieuws in IJsselmuiden: Van Olst Schilderwerken

 

Ik ben Johan van Olst, gestart met mijn eigen schildersbedrijf, op 6 januari 2014.

Van Olst Schilderwerken

Nu  5 jaar verder, terug kijken zeg ik dankbaar te zijn voor het vertrouwen  en alle mooie opdrachten die ik heb afgerond. 

Ik kan terugkijken op 30 jaar ervaring in de schilder branche.

Dat ik voor mijzelf begon had een reden. Mijn contract bij mijn laatste werkgever werd niet verlengd en dus was dit het moment om mijn eigen schildersbedrijf te starten. Maar ik zie het ook als een nieuwe kans.

Ik heb veel ervaring in de schilder branche en heb alle facetten van het vak meegemaakt, van grote projecten tot het werk bij particulieren. De laatste twee jaar was ik werkzaam als uitvoerder. Ik doe mijn werk elke dag met veel plezier en denk graag mee met de klant over bijvoorbeeld kleuren of materiaalkeuze. Bij de mensen thuis kan ik, met behulp van vele kleurstalen, een goed advies geven. Naast een goed advies ga ik voor een eerlijke concurrerende prijs en een uitstekende kwaliteit”.

Naast het schilderwerk kunt u bij Van Olst ook terecht voor spuitwerk, behangwerk, glaszetter en designvloeren. “In de schilder branche wordt er tegenwoordig steeds vaker gespoten. Dit werkt vaak sneller en het resultaat is prachtig, ik  zelf beschik over een moderne verfspuitmachine / cabine. 

Wilt u meer informatie of een scherpe offerte? Neem dan contact op met

Van Olst Schilderwerken,

Groenendael 210 in IJsselmuiden, tel. 038-333 14 61 of 06-316 392 50, vanolstschilderwerken@ziggo.nl, www.vanolstschilderwerken.nl